Autoretrat


Fer-se un autoretrat no és fàcil. Fa anys que vaig acompanyat de càmeres, si no ho sabeu, sóc el típic pesat de les fotos. Tot i que m’encanta documentar tot allò que passa al meu voltant, reconec que poques vegades giro l’objectiu i disparo.
Com et mires a tu mateix? Quina cara se suposa que has de posar quan estàs davant del mirall?
Avui, després de retrobar-me amb un dels meus mestres de la vida, el @jordiboni, hem parlat de la importància d’estar bé amb un mateix, i més en els temps que corren. Els dos, per A o per B, hem hagut de plantar cara a estar sols més d’una vegada, i això ens ha fet adonar-nos d’una cosa. Quan no supedites la teva autoconfiança a ningú, t’adones del pes que té el com et parles a tu mateix.
Doncs bé, arribats a aquest punt, reprenc el motiu de la publicació, l’autoretrat. Com creieu que els vostres amics, família, parella… us veu? Com us mira el món ara que porteu mitja cara tapada per una mascareta? Com us veieu a vosaltres mateixos davant del mirall?

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.