Utilitats 3.0 ūüĒ®


Post actualitzat el 27/8/2018

Just tornant de vacances m’he decidit per comen√ßar un post que anir√© actualitzant amb aquelles webs i apps que facilitin la vida a les persones amb ganes de desenvolupar la creativitat al metro o des de casa fent servir eines digitals i gratu√Įtes. Com vull que sigui un post col¬∑laboratiu, us deixo el meu email (misifunoski@gmail.com) per a noves propostes!

  • FREEPIC

Des d’aquesta web us podeu descarregar +916.300 vectors (PSD,AI i EPS) per a √ļs personal o comercial. Tamb√© disposa d’una galeria fotogr√†fica. Molt √ļtil quan el client apreta i no tens marge de maniobra.

✅ ENLLAÇ

  • CERCADOR D’IMATGES CREATIVE COMMONS

Per utilitzar fotografies originals a les nostres creacions a vegades toca rec√≤rrer a galeries d’imatges. Al link trobareu un seguit de webs que ofereixen el seu arxiu protegit a trav√©s dels drets d’autor anomenats “Creative Commons” (CC), una organitzaci√≥ sense √†nim de lucre dedicada a reduir les barreres legals per a compartir treballs creatius. Els CC ofereix diferents llic√®ncies que engloben des del sistema tradicional de drets d’autor fins al domini p√ļblic.

✅ ENLLAÇ

  • GET EMOJI

Galeria d’EMOJIS actualitzada. Permet fer copy+paste f√†cil per traslladar els icones cl√†ssics de Whatsapp a les publicacions de xarxes socials.

✅ ENLLAÇ

  • WHAT THE FONT

Aquesta web et permet carregar un arxiu del tipus JPG/PNG amb la captura d’una tipografia per tal de saber de quina es tracta. Aquest procediment facilita la feina dels dissenyadors gr√†fics quan un client els hi demana una tipografia concreta per crear un logotip

✅ ENLLAÇ

  • MOCK UP WORLD

Quan has de presentar un disseny/il¬∑lustraci√≥, sempre va b√© disposar de diferents mock-ups per tal de que la presentaci√≥ sigui la m√©s adhient. Des del web trobareu tot tipus d’espais, des de pantalles d’smartphone, tablets o ordinadors fins a espais indoor/outdoor. Molt √ļtil per fer una presentaci√≥ professional.

✅ ENLLAÇ

  • BRANDS OF THE WORLD

Des d’aquesta web pots accedir a una de les galeries de logotips m√©s gran que existeix. La desc√†rrega es pot fer en JPG, PNG, AI i d’altres.

✅ ENLLAÇ

  • CSS GRADIENTS

T’agraden els degradats? Aquesta web t’explica com, fent servir el codi crom√†tic, podem crear-ne de forma f√†cil.

✅ ENLLAÇ

  • IOS ICON GALLERY

Tota ment creativa a vegades necessita inspirar-se. A la web trobareu una selecci√≥ acurada d’icones del sistema operatiu d’Apple.

✅ ENLLAÇ

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Est√°s comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Est√°s comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Est√°s comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Est√°s comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .