Corpus 2018


Avui s’ha fet públic el cartell pel Corpus des de Cultura Cornellà. Sol, tradició i patrimoni són els 3 eixos que m’han dut a desenvolupar la meva proposta. Vaig escollir la mítica Plaça dels Enamorats per els diferents moments que he passat allà (amb el meu avi, amb la meva primera parella, amb el meu pare fent de dimoni…) i perquè és un espai que no s’ha explotat massa a nivell gràfic.

Espero que us sentiu que en formeu part ja que és un cartell que situa la meva breu trajectòria artística en el punt més alt pel que fa a la meva identitat com a cornellanenc.

Gràcies a tots aquells que m’heu ajudat a millorar la proposta final i bé, ara toca el millor, gaudir de la Festa Major!

colorstipografiaElements gràficsRGB básico

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.