17 A PLAYLIST BY @MISIFUNOSKI


17

Títol: #17.

Criteris que he tingut en compte: 17 cançons publicades aquest any. Paritat d’homes i dones. Artistes catalans, espanyols i internacionals.

Gèneres: del pop i el rock (on millor em moc) passant pel rap, el trap, l’electrònica, el flamenco i el jazz.

Justificació: L’ordre té un sentit i l’objectiu principal es fer-vos l’amor acusticament. Començo amb la èpica i la trascendentalitat de Los Planetas, Maria Arnal i Marcel Bagés i Rosalía per crear un primer oasi sonor. A continuació trobeu  als amics de Bastante, seguits de Mishima i Mujeres, 3 bandes amb una lluminositat perversa. A la tercera etapa de la recopilació fem un cara a cara amb la foscor de The New Raemon i Mc Enroe, al costat de Nuria Graham i el madrileny C. Tangana amb el cor trencat

Comencem amb els internacionals, Land o Talk arranca una progressió rítmica que va agafant velocitat amb els himnes de The NationalJapandroids. Arribem als últimes temes i toca baixar de revolucions fent una parada folkie amb Dan Auerbach i el jazz vital de Kamasi Washington. El tancament li he dedicat a Charles Bradley. El seu últim disc data de 2016 però la seva figura s’ha convertit en eterna aquest any així que Changes és converteix en la meva despedida.

Link:

Amor per a totes i tots i bona entrada a l’any xinès del gos. 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s