Abandoned Places


Ahir vam fer una ruta d’exploració amb el sr. Alex Vega i Albert Salado per la zona del Garraf. Després de fer un primer intent d’accedir a una de les localitzacions (una estació abandonada) ens vam fer enrera, l’accés no ens feia massa el pes.. Vam anar a buscar altres zones fotogéniques dels voltants però finalment vam decidir-nos i vam entrar. Com podreu veure era una mina… i l’experiència d’escoltar passar els trens a tota castanya i notar com es movien les parets… BRUTAL!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s