Colorejar fotos antigues


Ara ja farà força temps, quan vaig a visitar a la meva àvia ella acostuma a tenir preparat un àlbum de fotos damunt la taula a través del qual m’explica les seves aventures de jove. Aquest passat divendres em vaig decidir a digitalitzar alguna d’aquestes fotos a través del meu mòbil.

Després d’un ràpid procés retocant el contrast  i reparant algunes fisures de la foto vaig voler colorejar-les amb el Photoshop. L’efecte es pot aconseguir jugant amb l’opacitat de les eines pinzell i goma i les opcions que permeten la fusió de capes.

És el primer cop que ho faig així que segurament no quedi del tot realista però bé, poc a poc imagino que aniré millorant la tècnica.

Fotos antigues avis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.