Colorejar fotos antigues


Ara ja farà força temps, quan vaig a visitar a la meva àvia ella acostuma a tenir preparat un àlbum de fotos damunt la taula a través del qual m’explica les seves aventures de jove. Aquest passat divendres em vaig decidir a digitalitzar alguna d’aquestes fotos a través del meu mòbil.

Després d’un ràpid procés retocant el contrast  i reparant algunes fisures de la foto vaig voler colorejar-les amb el Photoshop. L’efecte es pot aconseguir jugant amb l’opacitat de les eines pinzell i goma i les opcions que permeten la fusió de capes.

És el primer cop que ho faig així que segurament no quedi del tot realista però bé, poc a poc imagino que aniré millorant la tècnica.

Fotos antigues avis

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.