REC (Cornellà Ciutat Cruïlla)


Després de moltes hores forjant la idea amb la Júlia Tardà ja tenim el nom del projecte: “REC”. I perquè aquest títol? Si agafeu una vista aèria de Cornellà veureu com els edificis ajuden a dibuixar la silueta de la ciutat. Si ho portem al terreny abstracte, podem agafar les vies i els carrers i convertir-los en canalitzacions d’aigua, artèries, venes… Per aquestes artèries i venes hi corre la sang de Cornellà, la sang de les persones que hi habiten, les que s’organitzen per aportar valor humà a través d’entitats i associacions de tot tipus. D’aquí neix l’objectiu del projecte, el de donar visibilitat a aquest moviment associatiu de Cornellà, de posar nom i cognom a les persones que porten lluitant des de fa dècades per crear un teixit que a dia d’avui té un valor incalculable. De les primeres 10 entitats escollides ja hem pogut parlar, enregistrar i fotografiar a alguns dels membres del Rugby Club Cornellà i de l’Orfeó Catalònia als quals volem agraïr la seva paciència i per haver-nos fet sentir com a casa. També volem donar les gràcies a Ot Cuevas per haver fet un recull fotogràfic de les entrevistes i al David Moliner Gámez per fer de camera-man durant la segona sessió a l’Orfeó. Gràcies a totes, seguim treballant dur i informant!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s