Sitges Film Festival 2014


Avui és el penúltim dia de la 47ª Edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic i de Catalunya, ubicat al poble coster de Sitges, i que aquest any a comptat amb més de 300 pel·licules que s’han projectat als direrents espais com el Cine el mític Prado, el majestuós Aditori Melià o el cinema Retiro, entre altres punts d’interés del festival (més info dels espais: http://sitgesfilmfestival.com/cat/festival/espais).

http://sitgesfilmfestival.com/cat
http://sitgesfilmfestival.com/cat

La tradició mana, i com cada any m’he apropat amb els meus colegues Muli i Carlos per deleitar-nos amb el cinema que si no fos per l’existència de festivals com el de Sitges o com el Cardoterror o el Festival de Terror de Molins de Rei mai podríem veure en pantalla gran.

Com ens encanta el format marató, vam triar la que feien al Prado, amb la projecció de México Bárbaro, ABCs of Death i V/H/S Viral.

1. México Bárbaro

Fent un recorregut per els mites i figures de la cultura tradicional México Bárbaro, antologia impulsada per Lex Ortega, reuneix a 8 directors mexicans per desenvolupar els 8 curts que conformen el film

México Bárbaro

2. ABCs of Death

La pel·lícula reuneix 25 directors de tot el món (vinculats al cinema fantàstic o de terror) i els adjudica una lletra de l’alfabet. El seu repte: escollir una paraula a partir d’aquesta lletra i, com si es tractés d’una cadena creativa, rodar un curtmetratge basat en la mort que tingui la paraula seleccionada com a eix central.

the-abcs-of-death-21

3. V/H/S Viral

V/H/S: Viral segueix a un grup d’adolescents que , sense saber-ho,  acaben convertir-se en la pròxima sensació a Internet viral. La pel·lícula explorara el terror 2.0, i es per això que els directors dels curts que conformen la pel·lícula són novells.

Destaco el curt de Nacho Vigalondo, una PROMESA del cine espanyol.

VHSVIRAL_POSTER_WEB-1-691x1024

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.