Il·lustracions per el llibre «20 poemas de casi amor y desamor».


Bon dia!

Brrr! Tot i lo lenta que se m’està passant aquesta primera setmana d’agost (encara a Cornellà) he de reconèixer que m’ha servit per posar al dia els projectes pendents.

Un d’ells, el més ambiciós i un amb els que més he pogut gaudir del procés pel fet de tenir més llibertat de maniobra, és la participació dins del llibre «20 poemas de casi amor y desamor».

Extraball 1

El David, amic/poeta/actor, farà un parell d’anys ja, em va convidar un dia a casa seva per parlar d’una idea que tenia en ment.

Mentre dinàvem al jardí uns cigrons amb un sofregit de ceba i carn els quals no he pogut oblidar encara, em va comentar que feia un temps que estava escrivint unes poesies.

Al principi, la meva col·laboració es basava en adaptar els poemes a una web-serie la qual aniríem publicant a YouTube. Vam preparar l’storyboard el David i jo, vam parlar amb persones amb les quals poguéssim comptar alhora de tirar endavant el projecte (actors, tècnics d’imatge, so, etc…) però degut a l’escàs temps/experiència que teníem dins de l’àmbit audiovisual vam decidir parar i meditar sobre la idea inicial.

En aquest llarg procés l’última parada estava destinada a ser dins del camp on millor em movia, el disseny gràfic i Internet.

El que heu anat veient durant aquest dies a les xarxes socials és una mostra del que hem anat fent «codo con codo» amb el David.

A continuació adjunto algunes il·lustracions que encara no han sigut publicades:

3 5 6 8 9 10 13 14 16Com veieu falten algunes il·lustracions que s’han de millorar. Espero que us agradi projecte i que aviat pogue comprar l’edició impresa que tirarem endavant la qual inclourà moltes sorpreses!

Un comentario en “Il·lustracions per el llibre «20 poemas de casi amor y desamor».

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.