León Benavente @ Sala Ramón Romagosa (CORNELLÀ)


La nit d’ahir León Benavente va convertir la Sala Ramon Romagosa en una  festa. Gràcies en part per l’organització però sens dubte, l’entrega del públic va ser clau, des de la primera cançó, poques de les persones que van anar ahir a veure’ls es van quedar asseguts.

Jo us he de dir que no els havia escoltat massa, però ahir van demostrar que són uns molt dignes mereixedors d’un lloc al Primavera Sound d’aquesta edició.

A continuació un recull de les fotografies que vaig poder fer.2 León Benavente @Sala Ramon Romagosa - Cornellà -4 León Benavente @Sala Ramon Romagosa - Cornellà -6 León Benavente @Sala Ramon Romagosa - Cornellà - 7 León Benavente @Sala Ramon Romagosa - Cornellà - 8 León Benavente @Sala Ramon Romagosa - Cornellà - 9 León Benavente @Sala Ramon Romagosa - Cornellà - 10 León Benavente @Sala Ramon Romagosa - Cornellà - 11 León Benavente @Sala Ramon Romagosa - Cornellà - 12 León Benavente @Sala Ramon Romagosa - Cornellà - 13 León Benavente @Sala Ramon Romagosa - Cornellà - 14 León Benavente @Sala Ramon Romagosa - Cornellà - 15 León Benavente @Sala Ramon Romagosa - Cornellà - 16 León Benavente @Sala Ramon Romagosa - Cornellà -

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.