León Benavente @ Sala Ramón Romagosa (CORNELLÀ)


La nit d’ahir León Benavente va convertir la Sala Ramon Romagosa en una  festa. Gràcies en part per l’organització però sens dubte, l’entrega del públic va ser clau, des de la primera cançó, poques de les persones que van anar ahir a veure’ls es van quedar asseguts.

Jo us he de dir que no els havia escoltat massa, però ahir van demostrar que són uns molt dignes mereixedors d’un lloc al Primavera Sound d’aquesta edició.

A continuació un recull de les fotografies que vaig poder fer.2 León Benavente @Sala Ramon Romagosa - Cornellà -4 León Benavente @Sala Ramon Romagosa - Cornellà -6 León Benavente @Sala Ramon Romagosa - Cornellà - 7 León Benavente @Sala Ramon Romagosa - Cornellà - 8 León Benavente @Sala Ramon Romagosa - Cornellà - 9 León Benavente @Sala Ramon Romagosa - Cornellà - 10 León Benavente @Sala Ramon Romagosa - Cornellà - 11 León Benavente @Sala Ramon Romagosa - Cornellà - 12 León Benavente @Sala Ramon Romagosa - Cornellà - 13 León Benavente @Sala Ramon Romagosa - Cornellà - 14 León Benavente @Sala Ramon Romagosa - Cornellà - 15 León Benavente @Sala Ramon Romagosa - Cornellà - 16 León Benavente @Sala Ramon Romagosa - Cornellà -

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s