TOP 5 Discos Octubre // Novembre 2012


Inauguro secció musical al blog amb els discos que he escoltat (i m’han sorprés) durant els mesos que cito al titular. Si no disposeu d’Spotify i us agradaria escoltar-ho en altres plataformes, us recomano que ho busqueu a Grooveshark, no ho linko des d’allà perque no m’acaba d’agradar com queda inserit a l’entrada.

Per consultes feu comentari que hem fareu molt feliç!

1.Dntel

Us enrecordeu de Postal Service? Aquell grup que només va fer un disc i que va ser un bombazo?  Aquí teniu en el que es va convertir (se que potser arribo tard, però desconeixia el seu treball posterior).

2. Massive Attack

Hivern, fred, dies curts, nits fosques. Un dels grups que conformen la banda sonora d’aquesta estació.

3. The Head and the Hearth

Grup Indie que hem va deleitar ahir amb una cançó d’aquelles que emocionen, especialment els seus 30 segons inicials. Indie pausat per aquests dies de sweet November.

4. Bob Dylan

El seu últim disc segueix revent elogis sense que pesin els 50 anys de carrera musical. Sota el seu singular caràcter, i utilitzant la seva veu i guitarra com a armes artístiques, segueix deleitant als que de tant en tant volen sortir del trending Topic.

5. Paolo Nutini

Aquest artista te el poder de fer brillar més el sol en un dia radiant. El bon rotllo que transmet sota la seva veu trencada pot arribar a salvar-te el dia! Molt recomanable en temps de crisi. Vitalogy life-style!

I de moment fins aquí el meu top5!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s